Mi smo 3 entuzijasta koja su se udružila kako bi fizioterapeutima, kineziolozima, liječnicima, maserima, osobnim trenerima, pilates instruktorima, yoga instruktorima, osteopatima i ostalima koji se bave ljudskim tijelom kroz dodir i pokret pružili najbolje moguće neformalne edukacije na tržištu.

Budući da se i sami educiramo u raznim područjima i u našem svakodnevnom radu koristimo razne tehnike kako bismo dobili što bolje rezultate kod naših klijenata, tako i Vama želimo dovesti edukaciju na ”kućni prag”. Države ovih prostora su donedavno bile poprilično zakinute za kvalitetnu, organiziranu edukaciju te je naša ideja to promijeniti.

Nudimo Vam preko 20 vrsta tečajeva i radionica sa najkvalitetnijim domaćim i inozemnim predavačima. Unaprijedite kvalitetu i proširite spektar Vaših usluga i Vaši klijenti će Vam biti zahvalni, a Vi ćete biti konkurentniji na tržištu rada.

Udruga Initium djeluje na području Republike Hrvatske, ali i šire. Do sada su našim edukacijama prisustvovali kolege iz čitave Europe, ali i SAD-a i Kanade. Cilj nam je širiti edukaciju i dalje, i sve Vas pozivamo da nam se pridružite.