EASY FLOSING

Istražite naš tečaj Flossing tehnike i otkrijte kako ovaj napredni terapeutski alat može obogatiti vaše fizioterapijske intervencije, pridonoseći bržem oporavku i optimalnom funkcioniranju mišićno-koštanog sustava.

Easy Flossing Tečaj

Flossing je terapeutska tehnika primjene elastične gumene(lateks) trake(band). Primjenom band-a stvara se na velikoj površini kompresija koja se zadržava par minuta. U tom periodu terapeut primjenjuje razne manualne tehnike ovisno od indikacije, zajedno sa pacijentom izvode se aktivni ili pasivni pokreti. Nakon nekoliko minuta traka-band se skida i primjećuje se povećan obujam pokreta i umanjenje bola. Nakon mehaničke kompresije snažno se povećava krvotok tojest oksigenizacija i ishrana tretiranih segmenata i apsorpcija nagomilanih i raspadnutih metaboličkih produkta iz tkiva.

Da bi sve ovo postigli potrebna Vam je Flossingband-traka, dobre radne(manualne) tehnike, i znanje za efikasnu primjenu.

Easy Flossing tehnika potiče iz Njemačke i njen tvorac je poznati Njemački fizioterapeut Swen Kruse.

Izuzetna Easy Flossing tehnika daje odlične i brze rezultate kod oporavka Vaših pacijenata.

Ovom obukom dobivate 4 flossing trake(različite po boji, to jest jačini) i stičete neophodno teorijsko i praktično znanje za uspješnu primenu flossing tehnike.

Jedino Easyflossing koncept koristi 4 različite trake, koje ostvaruju različiti pritisak na tkivo tj. tretiranu regiju. To čini ovaj koncept jedinstvenim i efikasnijim od sličnih tehnika.

 

Tko može pristupiti Easy Flossing tečaju?

  • Fizioterapeuti
  • Kineziolozi
  • Kineziterapeuti
  • Doktori
  • Maseri
  • Studenti
  • Svi oni koji se bave ljudskim tijelom kroz pokret ili dodir

Zašto je ova Flossing tehnika superiornija od ostalih?

4 Flossing trake

Ovo je jedini Flossing tečaj koji koristi čak 4 Flossing trake različitih jačina. Svaki polaznik nakon tečaja dobiva sve 4 trake koje može koristiti u radu sa svojim pacijentima. 

Program tečaja

Preuzmite program
Easy Flossing

Cijena

od 280€

Jezik

Srpski/Hrvatski

Trajanje

1 dan (8 sati)

Instruktori

Upoznajte instruktore Easy Flossing tehnike

Ivica Stojković

Strukovni fizioterapeut Stojković Ivica, licencirani instruktor EasyFlosing-a.

Nadolazeće edukacije Easy Flossing tehnike:

Trenutačno nema nadolazećih događaja