iThrust

Tehnika koja koristeći fizioterapeutsku ekspertizu, omogućuje preciznu analizu i tretman mišićno-koštanog sustava.

iThrust tečaj

iThrust je inovativna tehnika koja predstavlja spoj najnovijih znanstvenih istraživanja i stručnosti fizioterapeuta. Ovaj napredni program omogućuje preciznu analizu i tretman mišićno-koštanog sustava, stvarajući personalizirane strategije za optimalno poboljšanje funkcionalnosti tijela.

Ključna komponenta iThrust tehnike su manipulacije te analiza i praćenje pokreta, mišićne aktivnosti i drugih važnih parametara. To omogućuje fizioterapeutima detaljan uvid u biomehaničke obrasce i eventualne disfunkcije, što je esencijalno za pravilno usmjeravanje terapije.

Tijekom tečaja iThrust, fizioterapeuti će naučiti kako koristiti manipulativne zahvate te s kliničkim znanjem oblikovati tretmane prilagođene svakom pacijentu. Ova tehnika omogućuje terapeutima da kvantificiraju napredak i prilagode planove tretmana u realnom vremenu, što doprinosi učinkovitijem i bržem oporavku pacijenata.

Kroz tečaj iThrust tehnike u našem edukacijskom centru, fizioterapeuti će steći duboko razumijevanje ovog pristupa  i naučiti kako učinkovito primijeniti u svojoj praksi. Cilj je osnažiti fizioterapeute da pruže najbolju moguću skrb pacijentima, koristeći napredne alate i znanja kako bi potaknuli optimalno zdravlje i pokretljivost.

Tko može pristupiti iThrust tečaju?

  • Fizioterapeuti
  • Osteopati
  • Kiropraktičari
  • Doktori

Koncept edukacije

Kako biste postali licencirani  iThrust terapeut potrebno je proći više razina edukacije.

iThrust Basic

Osnovni tečaj sastoji se od 3 kontinuirana dana edukacija. 

iThrust Advanced

Napredni tečaj sastoji se od 3 kontinuirana dana edukacija. 

Cijena

od 570€

Jezik

Engleski

Trajanje

3 – 6 dana

Instruktori

Upoznajte instruktore iThrust tehnike

Dr. Giovanni Bonfanti DO.F

Strukturalni osteopat školovan i registriran u Francuskoj, s više od dvadeset godina iskustva u evaluaciji i liječenju problema povezanih s kralježnicom i neuro-mišićno-koštanim sustavom, kod odraslih i djece.

Obavljaprofesionalne i nastavne aktivnosti diljem svijeta gdje liječi pacijente i održava tečajeve Manualne terapije iz Akademije “iTHRUST” prisutne u 36 zemalja (Italija, Španjolska, Francuska, Velika Britanija, Njemačka, Slovačka, Hrvatska, Rumunjska, Grčka, Bugarska, Poljska, Češka, Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Turska, Bjelorusija, Kazakistan, Azerbejdžan, Libija, Pakistan, Indija, Vijetnam, Saudijska Arabija, Jordan, Katar, Bahrein, Kuvajt, Ujedinjeni Arapski Emirati, Izrael, Palestina, Singapur, Filipini, Južna Koreja, Japan, Australija).

Adnan Kojić

Nadolazeće edukacije iThrust tehnike: