FUNCTIONAL MEDICINE

Dr. Stewart Gillespie je vodeći  stručnjak u ovom polju i edukator u funkcionalnoj medicini i imunološkom sustavu. Na ovom dvodnevnom tečaju podijelit će svoju prepoznatljivu metodu za pomoć ljudima u oporavku od kronične boli, upala, autoimunih bolesti i ponavljajućih ozljeda.

Functional medicine tečaj

Ovaj tečaj je osmišljen posebno za P-DTR praktičare, mišićno-koštane terapeute i zdravstvene djelatnike koji liječe upale. Naučite kako integrirati koncepte funkcionalne medicine u svoje poslovanje i postići bolje rezultate za svoje klijente – brzo!

Dr. Stewart Gillespie je vodeći  stručnjak u ovom polju i edukator u funkcionalnoj medicini i imunološkom sustavu. Na ovom dvodnevnom tečaju podijelit će svoju prepoznatljivu metodu za pomoć ljudima u oporavku od kronične boli, upala, autoimunih bolesti i ponavljajućih ozljeda.

Na ovom ćete tečaju naučiti kako pomoći svojim klijentima na temelju njihovog imunološkog tipa.

Rješenje vašeg klijenta će se razlikovati ovisno o njihovom imunološkom tipu. To je razlog zašto neki klijenti drugačije reagiraju na tretmane/terapije/dodatke prehrani. Razumijevanje imunoloških tipova temeljno je za poništavanje njihovih simptoma i pomoć u ozdravljenju.

Naučite koje dodatke koristiti (i još važnije izbjegavati) na temelju njihovog imunološkog tipa. Shvatite koji protokoli prehrane i vježbanja najbolje funkcioniraju za njihov imunološki tip.

 

Detalji edukacije

Tko može pristupiti tečaju
  • Tečaj je idealan za osobe koje su završile neki od P-DTR modula
  • Fizioterapeuti
  • Liječnici
Koncept tečaja

Edukacija traje 2 dana, većinom se održava subotom i nedjeljom.  Edukacije je koncipirana većinom kao teoretsko predavanje, dinamična i interaktivna komunikacija instruktora i polaznika.

Priprema za tečaj

Potrebno je ponjeti komotnu sportsku odjeću, obuću za dvoranu/unutarnji prostor. Prije edukacije preporuča se ponoviti stečeno znanje ljudske anatomije, ukoliko ste pohađali P-DTR tečaj preporuča se ponoviti, prelistati bilješke s održanih tečajeva.

Program tečaja

Preuzmite program
Functional medicine

Cijena

500 – 650€

Jezik

Engleski

Trajanje

2 dana

Instruktori

Upoznajte instruktora

Dr. Stewart Gillespie

Dr. Stewart Gillespie praktičar je funkcionalne medicine i jedan od vodećih stručnjaka u ovom polju, s preko 20 godina kliničkog iskustva. Liječi pacijente diljem svijeta putem virtualne ordinacije i podučava zdravstvene djelatnike svojoj prepoznatljivoj metodi urođenog imuniteta putem svojih mentorskih programa.

Prvobitno školovan za osteopata u Londonu i kiropraktičara u New Yorku, Dr. Stewart Gillespie blisko je surađivao s Dr. Ericom Bergom više od 4 godine – pomažući pacijentima s hormonskim problemima, gubitkom težine, tumačenjem krvnih testova i radom u funkcionalnom laboratoriju.

Dr. Gillespie je i sam prošao mnoge programe obuke i mentorstva, učeći od Charlesa Poliquina, Datisa Kharraziana, Functional Medicine University & Kalish Institute.

Dr. Gillespie podučava svoje prepoznatljive imunološke tipove kroz radionice uživo diljem svijeta. Godine 2019. podučavao je s dr. Perryjem Nickelstonom (Stop Chasing Pain), nakon što mu je pomogao da se oporavi od misteriozne kronične bolesti

Dr. Stewart Gillespie najpoznatiji je po svom mentorstvu u funkcionalnoj medicini koje je uspješno pomoglo tisućama klijenata diljem svijeta, a uključivalo je praktičare iz svih krajeva svijeta.

Nadolazeće edukacije:

Trenutačno nema nadolazećih događaja