GDPR Odredbe

UDRUGA ZA PROMICANJE SPORTSKO-REKREATIVNIH I EDUKATIVNIH SADRŽAJA – INITIUM predano se pridržava Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR) kako bi osigurala zaštitu vaših osobnih podataka. U nastavku ćemo vam pružiti informacije o tome kako se vaši podaci prikupljaju, koriste i štite u našoj udruzi.

Prikupljanje osobnih podataka

Prilikom prijave na edukaciju od Vas ćemo zatražiti od vas da nam pružite sljedeće osobne podatke: Ime i Prezime, email adresa i broj telefona. Ovi podaci se prikupljaju isključivo radi pružanja organizacije edukacije.

Korištenje osobnih podataka

Osobni podaci koje ste nam pružili koristit će se isključivo u svrhu pružanja edukacijskih sadržaja. Vaše podatke nećemo dijeliti s trećim stranama bez vašeg izričitog pristanka, osim ako je to zakonom propisano ili ako je to neophodno za izvršavanje naših zakonskih obveza.

Voditelj obrade osobnih podataka

Voditelj obrade osobnih podataka u UDRUGA ZA PROMICANJE SPORTSKO-REKREATIVNIH I EDUKATIVNIH SADRŽAJA – INITIUM je Matija Rajnović, predsjednik. Možete nas kontaktirati putem email adrese info@initiumeducation.com za sva pitanja, zahtjeve ili primjedbe vezane uz obradu vaših osobnih podataka.

Sigurnost podataka

Poduzimamo sve razumne tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka, krađe ili oštećenja. Vaše podatke čuvamo samo onoliko dugo koliko je to potrebno za postizanje svrhe za koju su prikupljeni ili u skladu s propisanim zakonskim rokovima.

Vaša prava

Kao pojedinac imate određena prava u vezi s obradom vaših osobnih podataka. To uključuje pravo pristupa, ispravka, brisanja, ograničenja obrade i prigovora. Ako želite ostvariti ova prava, molimo vas da nas kontaktirate putem email adrese info@initiumeducation.com. Vaš zahtjev će biti pažljivo razmotren i obrađen u skladu s primjenjivim zakonima.

Molimo vas da prilikom posjete naše web stranice pročitate našu Politiku privatnosti kako biste dobili detaljnije informacije o obradi vaših osobnih podataka.

Ažurirano: Listopad 2023.