CSST – Tretman kraniosakralnih struktura

Datum:

Vrijeme:

Lokacija:

CSST – Tretman kraniosakralnih struktura

CIJENE:

 • EARLY BIRD: 400€  (za uplate do 20.10.2024.)*
 • REGULAR:  450€ (za uplate nakon 20.10.2024.)*

 Molimo Vas da pročitate Pravila i uvjete otkazivanja 

TKO MOŽE PRISTUPITI TEČAJU:

 • Osobe koje su završile Fasciju
 • Osobe koje su završile Osteopatsku akademiju

JEZIK TEČAJA:

 • Srpski / hrvatski

VIŠE O TEČAJU:

Tretman kraniosakralne strukture predstavlja specifičnu edukaciju koja se na samom početku bavi prezentacijom posebne i iznimno fascinantne topografske i funkcionalne anatomije kraniosakralnih struktura iz perspektive fizioterapeuta i bodywork terapeuta s višegodišnjim iskustvom rada na kraniosakralnim strukturama.

Strukture koje će se obrađivati ​​na tečaju su:

Kosti lubanje, mišići koji mogu značajno utjecati na kraniosakralne strukture, moždane komore i cerebrospinalna tekućina, paranazalni sinusi, moždane opne i njihovi duplikati, pojedine moždane strukture, venski sinusi mozga, oris dijafragme, …

Cilj edukacije je upoznati polaznike s ovim strukturama i kako ih lako topografski locirati te na taj način osjetiti njihov ritam kretanja i modificirati ga dodirom.

Ova edukacija rezultat je brojnih edukacija koje je autor edukacije pohađao, zatim njegovog istraživačkog putovanja kroz specifičnosti anatomije kraniosakralnih struktura i na kraju ono najvažnije, a to su lekcije naučene u radu na samim pacijentima.

Ovo nije edukacija iz kraniosakralne osteopatije, iako će se pokazati pojedini hvatovi iz iste ili modifikacije hvatova iz kraniosakralne osteopatije koji su se autoru  edukacije pokazali funkcionalnim.

Zato preporučam svima koji žele naučiti kraniosakralnu osteopatiju pohađati službene edukacije ovlaštenih i certificiranih edukatora.

Kome je ova edukacija namijenjena…prije svega osobama koje se bave fascijama i osteopatijom i žele doživjeti kraniosakralne strukture na malo drugačiji način i proširiti raspon hvatova koje mogu koristiti u radu na istim tim strukturama. Tečaj mogu pohađati osobe koje su završile tečaj Fascije ili Osteopatsku akademiju.

PRIJAVA NA EDUKACIJU:

  Organizator:

  Lokacija održavanja:

  Cijena:

  Nadolazeće edukacije: